У требињској библиотеци промовисана књига „Сласна авантура кроз четири годишња доба“

У Народној библиотеци Требиње синоћ је промовисан кувар СЛАСНА АВАНТУРА КРОЗ ЧЕТИРИ ГОДИШЊА ДОБА, аутора др Вељка Мијушковића.

„Збирка представља личну селекцију јела, без обзира да ли припадају националној или међународној кухињи. Обухвата слатка и слана јела, нутроционистички избалансирана, данас модерна јела, као и традиционалне, неодољиве гурманлуке,  енергетске бомбе. За свако годишње доба дата је селекција јела која типично за њих везујемо, уз посебне идеје за сервирање. Издање садржи око 200 фотографија у колору“, истакао је Мијушковић.

Аутор је креатор садржаја и менаџер инстаграм фоод блог бренда у домену micro-influencing-a mijus.co

Др Вељко М. Мијушковић професор је на Економском факултету Универзитета у Београду. Добитник је великог броја домаћих и међународних стипендија, признања и престижних награда за постигнуте успјехе и остварења. (Ко)аутор је пет стручних књига (уџбеника/монографија),више од стотину научно-истраживачких радова објављених у реномираним домаћим и међународним часописима и зборницима радова са конференција. Предавач је и преводилац за енглески и шпански језик. Аутор је романа „Пре него ђаво дође по своје“.

Након промоције дружење је настављено уз домаће производе.