Требињска библиотека донирала Болници  полице са књигама

Народна библиотека Требиње донирала је полице са књигама  Одјељењу за хирургију са ортопедијом и Одјељењу за педијатрију са неонатологијом Болнице Требиње.

Акцију је,  са одређеним бројем књига подржало и Одјељење за културу, породицу, спорт и образовање Града Требиња.

У требињској библиотеци истичу да је ријеч о новим књигама за одрасле, те бајкама,  сликовницама, бојанкама, бојицама, играчкама за дјецу.

Кажу да  на овај начин желе да дају мали допринос лакшем боравку пацијената током лијечења , те напомињу да ће И   убудуће  попуњавати књижни фонд ових, а и  других одјељења требињске болнице са корисном литературом.

„Да је заиста најбоља библиотека у Републици Српској, и да је по ко зна који пут потврђена одлука о награди од Друштва библиотекара Републике Српске, Народна библиотека Требиње показала је и  донирајући већи број књига, заједно са полицама, за наше пацијенте“, истакли су у Болници Требиње.

У име цијеле ЈЗУ Болница Требиње, од срца се захваљујемо Народној библиотеци Требиње, која нас је  одушевила својом намјером и овим дивним, хуманим гестом. Желимо им још много година успјешног рада, пуно нових корисника, нових наслова на полицама и доста нових награда и признања за  друштвено-одговоран рад.

Захвалили су и  Одјељењу за културу, породицу, спорт и образовање истичући да  различитим активностима помажу развој образовања и васпитања дјеце у нашем граду, те да кроз низ пројеката унапрјеђују области породице и омладине, социјалних и здравствених питања.