Интернет читаоница Народне библиотеке у новом руху

Народна библиотека Требиње успјешно је реализовала још један значајан пројекат, који ће услуге према корисницима подићи на још већи ниво. Интернет читаоница у потпуности је опремљена новим намјештајем, али и техничком опремом. Стигле су нове полице, столови и рачунари, а вриједност радова је близу 10.000 КМ.

Из Народне библиотеке поручују да су поносни на све урађено, али и напомињу да је ово само почетак, те да је у плану реновирање и других прострорија. Они подсјећају да је раније промијењен ентеријер позајмног и дјечијег одјељења, легата Јована Дучића, завичајног одјељења и хола библиотеке, а промијењена је и комплетна столарија у поткровљу зграде.

„Реновирање интернет читаонице планирали смо одавно, и сад смо коначно били у прилици да то и реализујемо. Надамо се да ће наши корисници бити задовољни, а ми се сигурно нећемо овдје заустивати. Настављамо са улагањима како у саму зграду, тако и у књижни фонд“, каже директор Народне библиотеке Требиње Милосава Супић Вуковић.

У интернет читаоници Народне библиотеке нуде се услуге штампања, прекуцавања, скенирања и кориштења рачунара и интернета, по најповољнијим цијенама у граду.