Народној библиотеци Требиње стигла вриједна донација

Народној библиотеци Требиње данас је сарајевска фондација “Kемал Бакаршић” донирала више од 250 нових наслова, чиме је значајно обогаћен фонд књига ове културне установе.

Предсједник Управног одбора Фондације Драган Марковић истакао је да му је драго што је требињска Библиотека изабрана за ову донацију, истичући да ова фондација прати рад библиотека у БиХ и да је један од критеријума за добијање књига активност у послу.

“Народна библиотека у Требињу је по свом ангажовању, броју читалаца, те организацији догађаја једна од активнијих у БиХ и заслужује да буде подржана оваквим вриједним поклонима”, истакао је Марковић.

Директор Народне библиотеке Требиње Милосава Супић Вуковић је изразила захвалност донаторима што су препознали рад и ангажовање ове установе, те их обрадовали са веома вриједним књигама које ће ових дана бити доступне корисницима.

Она је додала да је ријеч о књигама домаћих издавачких кућа, различитих жанрова, међу којима је већи број наслова за дјецу, стручне литературе, као и класици и актуелна белетристика.