Искористи шансу и уштеди: Колективни упис у Народну библиотеку за средњошколце

Народна библиотека Требиње у мјесецу фебруару покренула је акцију колективног уписа за средњошколце и то упола јефтинијом чланарином од редовне.

Наиме, сви средњошколци из нашег града, могу до краја мјесеца фебруара да се учлане или продуже чланство за само 5КМ. Чланарина вриједи годину дана.

„Овом акцијом жељели смо обрадовати све наше драге ученике средњих школа, у вријеме пандемије, када се сви сусрећемо са бројним изазовима и промјенама у начину живота и рада“, каже Милосава Супић Вуковић, директор Народне библиотеке Требиње.

Она је напоменула и да су колективно уписани сви ученици првих разреда требињских основних школа, те да је ова акција наишла на велико интересовање и ђака и наставника.

Народна библиотека Требиње врло често током године организује акције учлањења, па тако обрадује даме, пензионере, школарце, иако је годишња чланарина врло симболична и најнижа у окружењу.

Из ове установе свакодневно комуницирају са својим корисницима, ослушкују њихове жеље и потребе, чиме се воде и приликом набавке нових наслова, али и организовања различитих догађаја.