Срећан Дан поезије

Свјетски дан поезије обиљежава се 21. марта.

И Народна библиотека Требиње је дала свој мали допринос обиљежавању овог важног датума. То је била прилика да приближимо корисницима дјела наших херцеговачких пјесника али и да се пјесницима захвалимо за сваку написану ријеч и стих.

Ни неповољна епидемиолошка ситуација нас није спријечила да се ипак „дружимо“ са неким од наших пјесника и њиховим стиховима. Хвала вриједним и креативним средњошколцима који воле поезију и са којима смо снимили овај видео за вас.

Погледајте видео:

Свјетски дан поезије обиљежава се 21. марта. И Народна библиотека Требиње је дала свој мали допринос обиљежавању овог важног датума. То је била прилика да приближимо корисницима дјела наших херцеговачких пјесника али и да се пјесницима захвалимо за сваку написану ријеч и стих. Ни неповољна епидемиолошка ситуација нас није спријечила да се ипак „дружимо“ са неким од наших пјесника и њиховим стиховима. Хвала вриједним и креативним средњошколцима који воле поезију и са којима смо снимили овај видео за вас. Уз напомену да на полицама наше библиотеке можете пронаћи збирке пјесама херцеговачких али и пјесника из цијелог свијета, свим креативним умовима честитамо Дан поезије.

Posted by Народна библиотека Требиње on Недеља, 21. март 2021.

Уз напомену да на полицама наше библиотеке можете пронаћи збирке пјесама херцеговачких али и пјесника из цијелог свијета, свим креативним умовима честитамо Дан поезије.